Изпълнителното бюро на БСП не е отправяло критики към Софийската

...
 Изпълнителното бюро на БСП не е отправяло критики към Софийската
Коментари Харесай

Паргов: Оценката на БСП за резултата в София е много добра

 Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия не е отправяло рецензии към Софийската организация на партията за решенията и дейностите в предизборната акция. Твърденията за отправяни рецензии от членове на ИБ на Българска социалистическа партия към решенията и дейностите на Софийската организация на партията, и най-много в седмицата преди балотажите, не дават отговор на истината. Това е безапелационната позиция на председателя на БСП - София Калоян Паргов по мотив обява в сайта dariknews.bg.

“Оценката на управлението за резултатите в София бе дадена и от ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление в народен ефир. И тя е доста добра. Нямам съображение да смятам, че оценката на Националния съвет ще бъде по-различна. Ръстът на подадените гласове за Българска социалистическа партия в народен мащаб в огромната си степен се дължи на растежа в София от над 35 000 гласа по отношение на 2015 ”, посочва Паргов.

“Приносът на Софийската организация за резултата на Българска социалистическа партия на изборите за общински съветници е неоспорим и няма по какъв начин да не бъде приет. Ето за какво нямам притеснения за оценката, която ще даде Националния съвет за работата на столичните социалисти в тази акция ”, заяви Калоян Паргов. По мотив изказванието за поддръжка на претенденти на десницата, водачът на столичните социалисти напомня решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия. “Няма нищо укоримо в апела на балотажа да се гласоподава за претендентите на смяната. Този апел е изцяло в унисон с решението на Националния съвет за взаимоотношение на локално равнище с всички политически субекти, като се изключи ГЕРБ ”, припомни Калоян Паргов.

  “Разликата в поддръжката другите региони на София има своето разумно пояснение – на втория тур за кмет на София градската десница нямаше собствен претендент. И в регионите, в които не бяха на балотаж, е обяснимо за какво интензивността им беше по-ниска ”, посочи лидерът на столичните социалисти. Той обърна внимание на това, че има и региони, в които десните подкрепиха кандидатите на Българска социалистическа партия и допринесоха за успеха - в Изгрев и в Младост.

  “Още малко храброст и политическа предвидливост не доближиха, с цел да реализираме успеха на Мая Манолова и смяната да се случи ”, убеден е Калоян Паргов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР